+34 669 61 70 98hola@serveisolars.com

   Serveis Solars Especialistes en energies renovables (fotovoltaica i aerotèrmia)

   A Serveis Solars analitzem i implementem solucions integrals i eficients.

   Energia Solar Fotovoltaica

   Ara pots generar i consumir la teva pròpia energia solar fotovoltaica aprofitant la llum del sol amb una senzilla instal·lació de panells solars fotovoltaics –ara més econòmics que mai i amb una vida útil d’un mínim de 25 anys– que t’ajudem a finançar. Podràs produir energia solar fotovoltaica pel teu autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per a energies renovables..

   Els nostres Productes

   Els nostres productes

   Unifamiliar

   Vols estalviar i alhora contribuir a un món més sostenible? Saps que les nostres instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic s’amortitzen molt fàcilment i són una gran inversió per a casa teva?

   Plurifamiliar

   El parc dedificis representa el 49% de la demanda energètica i el 36% de les emissions de CO2. L’energia solar a les teulades (el 90% buits) permetrà generar molta electricitat, molt necessària per a tothom.

   Indústria i Comerç

   Lenergia és indispensable per al teu negoci. Descobreix la millor manera d’invertir a la teva empresa, estalviar mes a mes i recuperar la teva inversió en poc temps. I si et converteixes en un productor d’energia? Sona bé, oi?

   Unifamiliar

   La instal·lació del punt de recàrrega al teu garatge privat es realitzarà sota els estrictes paràmetres de la normativa vigent i et permetrà carregar el vehicle d’una forma econòmica, eficient i segura.

   +200

   Punts de recàrrega instal·lats

   75%

   Energia estalviada

   Plurifamiliar

   Et proposem la millor solució per a les teves necessitats i la de la teva comunitat, i gestionem tot el projecte perquè la teva única preocupació sigui conduir el vehicle elèctric.

   Indústria i Comerç

   Els punts de recàrrega per a empreses estan dissenyats per recarregar de manera habitual vehicles comercials, flotes de vehicles i vehicles de treballadors. Optimitza el teu comerç o indústria!

   Punts de Recàrrega

   Els  punts de recàrrega  de paret (també anomenats Wallbox) permeten  recarregar  de forma segura qualsevol tipus de cotxe elèctric o híbrid endollable. Es tracta de carregadors que s’instal·len mitjançant ancoratges a la paret del garatge, ja sigui privat o unifamiliar o garatge comunitari.

   Qui som?

   ServeiSolar és una empresa d’àmbit nacional especialitzada en instal·lacions integrals i  d’autoconsum fotovoltaic . Creada  amb una trajectòria al sector des de l’any 2010. Actualment, la nostra trajectòria està marcada per una àmplia experiència i coneixement , en l’  aprofitament del recurs solar , com font denergia solar fotovoltaica.

   How It Works

   Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat ipsum dolor sit

   Lorem Ipsum

   Vivamus sed arcu, sed posuere tortor.

   Amet Sit

   Vivamus sed arcu, sed posuere tortor.

   Consectetur

   Vivamus sed arcu, sed posuere tortor.

   What You Get

   Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

   Contactar.

   Vivamus non orci non ligula fermentum vulputate imperdiet a nisl.

   Get StartedLearn More

   8 + 7 =