+34 669 61 70 98hola@serveisolars.com

   Qui som

   ServeiSolar és una empresa d’àmbit nacional especialitzada en instal·lacions integrals i  d’autoconsum fotovoltaic . Creada  amb una trajectòria al sector des de l’any 2010. Actualment, la nostra trajectòria està marcada per una àmplia experiència i coneixement , en l’  aprofitament del recurs solar , com font denergia solar fotovoltaica.

   Com treballem

   A Servei Solars estem convençuts que el primer són les relacions a llarg termini, i treballem per aconseguir-ho. Ens agrada saber que tenim clients satisfets i contents amb els nostres serveis.

   És molt important per a nosaltres entendre allò que el client necessita, per oferir així la millor solució, adapta a les seves necessitats.

   És per això que els nostres professionals estan sempre atents per fer una gestió de qualitat, una instal·lació impecable i un servei a l’alçada de les expectatives.

   Serveis Solars: especialistes en energies renovables

   La nostra missió és la de proveir un servei honest i professional.

   Ara és el moment d’apostar pel sector fotovoltaic!

   Podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a casa teva.

    

   On ens pots trobar?

   +34 669 617 098

   hola@serveisolars.com

   C/Llobregat n°20 - 08784 Piera - Barcelona